Additiver til maling og lim

Skumdempere, dispergeringsmidler, fuktemidler etc.

Skumdempere, dispergeringsmidler, fuktemidler etc.

Skumdempere - maling og lim

PERMAKEM AS tilbyr skumdempere som er vann- og oljeløselige samt VOC-frie. Skumdemperne er basert på blandinger av enten vegetabilske oljer, siloksaner eller silikoner. Skumdemperne kan brukes i mange applikasjoner, for eksempel: VOC-frie emulsjonssystemer basert på PVAC og akryl, emulsjonsmaling, metallbearbeidingsvæsker, rengjøringsmidler og vannbaserte systemer. Vi har skumdempere både for løsemiddelbaserte og vannbaserte produkter.

Fuktemidler - maling og lim

PERMAKEM AS tilbyr fuktemidler som er biologisk nedbrytbare for vannbaserte systemer. Vi har også fuktemidler til løsemiddelbaserte systemer. Disse fuktemidlene gir en reduksjon i statiske og dynamiske overflatespenninger. Noen har FDA-godkjennelse for direkte og indirekte matkontakt.

Dispergeringsmidler - maling og lim

PERMAKEM AS tilbyr dispergeringsmidler som består av fukte- og dispergeringsadditiver for alle typer pigmenter og fyllstoff. De ulike produktene er nedbrytbare i ulik grad, de fleste er VOC frie og har ulik grad aktive komponenter. PERMAKEM AS har produkter som kan benyttes i vann- og løsemiddelbaserte systemer, resin-frie systemer og uv-systemer.

Korrosjonsinhibitorer - maling

PERMAKEM AS sitt utvalg av korrosjonsinhibitorer inkluderer anti-korrosive tilsetningsstoffer for aluminium, kobber, magnesium, messing og jernholdige overflater. Produktspekteret har bruksområder i vannbaserte og løsemiddelbaserte systemer, avhengig av typen korrosjonsinhibitor. Alle produktene har høy grad av biologisk nedbrytbarhet.

Nøytraliseringsmidler - Maling og lim

PERMAKEM AS har kosteffektive nøytraliserings- og co-dispergeringsmidler for utvendig/innvendig maling, lakk, lim og blekk. Produktene består av blandinger av alkoholaminer i vann. Aminene tilfører systemet stabilitet og pH-bufrer løsningen. PERMAKEM AS har nøytraliseringsmidler som er FDA godkjent for direkte og indirekte matkontakt.

Filmdannere - maling

PERMAKEM AS tilbyr filmdannende midler som brukes i vannbaserte belegg for å redusere minimum filmformingstemperaturen (MFFT) av polymerdispersjoner. PERMAKEM AS tilbyr ulike typer filmdannere som konvensjonelle ikke-VOC-filmdannere som er en blanding av forgrenede estere av dibasiske syrer. PERMAKEM AS tilbyr også polymerfilmdannere som bygd opp av polymersammensetning og amfoter komponenter emulgert i vann. PERMAKEM AS har produkter som er VOC, SVOC og kan brukes i vannbaserte systemer.

Leverandører

kontakt oss om Additiver til maling og lim

Kontaktperson
Cesilie Granum
Epost
cesilie@permakem.no