Cellulosefibre

Funksjonelle fibre for god fordøyelse og tarmhelse

Funksjonelle fibre for god fordøyelse og tarmhelse

Funksjonelle fibre for husdyr

ARBOCEL® og VITACEL® fra J. Rettenmaier & Söhne er multifunksjonelle, økonomiske råfiberkonsentrater for forbedring av proteinfordøyelighet og tarmhelse. Produktetene er basert på lignocellulose, og noen produkter består av ren cellulose. ARBOCEL® passer til voksne dyr. VITACEL® er tilpasset de sensitive tarmene til unge dyr som kalver og grisunger.

Funksjonelle fibre for kjæledyr

ARBOCEL® og VITACEL® fra J. Rettenmaier & Söhne er multifunksjonelle, økonomiske råfiberkonsentrater for forbedring av proteinfordøyelighet og tarmhelse. Produktene tilbys i ulike fiberlengder, med ulik råfiber innhold. Produktene består av lignocellulose eller cellulose, og noen produkter er laget av maiskolber. Produktene kan ha positiv effekt på dyrets tarmhelse, tannhelse, vektkontroll og redusere mengden hårballer hos katter.

Spesialprodukter for kjæledyrfôr

ARBOCEL® merkevaren inkluderer i tillegg spesialprodukter til kjæledyrfôr. Produktene kan brukes i både fôr, men også i snacks og godbiter. Ta kontakt for en hyggelig, uforpliktende prat om alle de ulike mulighetene som tilbys!

Leverandører

kontakt oss om Cellulosefibre

Kontaktperson
Cesilie Granum
Epost
cesilie@permakem.no