Oljer og smøremidler

Motor/giroljer, industrielle smøremidler, hvitoljer m.m.

Motor/giroljer, industrielle smøremidler, hvitoljer m.m.

Smøremidler til bil, buss, lastebiler og anleggsmaskiner

PERMAKEM AS tilbyr oljer og fett til biler, busser, lastebiler og anleggsmaskiner.

PERMAKEM AS kan levere alt av motoroljer, giroljer, hydraulikkoljer, fett m.m. fra det engelske oljeselskapet Morris Lubricants, som har vært en ledende produsent av kvalitetsoljer og fett siden 1869.

Industrielle smøremidler

Industrielle smøremidler er et vidt begrep, og omfatter alt fra metallbearbeidingsoljer og -væsker, industrigiroljer, fett, kompressoroljer m.m. PERMAKEM AS kan gjennom sitt nære samarbeide med engelske Morris Lubricants, spanske Brugarolas og canadiske Petro Canada levere det meste av de beste smøremidlene på markedet til mange applikasjoner.

Hvitoljer

PERMAKEM AS tilbyr hvitoljer fra den engelske produsenten SIP til ulike bransjer i Norge, blant annet bakerier, landbruk, matindustri og til bruk som råvare i andre produkter.

Fett

PERMAKEM AS tilbyr fett til mange applikasjoner som f. eks. kjøretøy, anleggsmaskiner, produksjonsindustri, tog, vindmøller og matproduksjon.

Spraybokser

PERMAKEM AS kan gjennom sitt samarbeid med svenske SprayMaster AB levere et fullsortiment av spraybokser, og har et høyt fokus på å tilby de mest miljøvennlige produktene på markedet.

PERMAKEM AS tilbyr et bredt sortiment av spraybokser for blant annet rengjøring, rustfjerning, rustforebygging, smøring, fett og primer, samt merkespray for anleggsbransjen, merking av p-plasser m.m.

Leverandører

kontakt oss om Oljer og smøremidler

Kontaktperson
Lars Amble
Epost
lars@permakem.no